Сряда, 11 Декември 2013 20:15

Инструкция за заплащане на сметка през EasePay

Написана от
Оценете
(0 гласа)

easypay logo200x

Фирма "Медила Систем" ЕООД , в партньорство с клоновете на EasyPay, Ви дава възможност да заплащате Вашите месечни такси в каси, удобни за Вас, разположени на голям брой места в гр. София, дори в кварталите, в които все още нямаме покритие. Процедурата е следната: трябва да влезнете с Вашите потребителско име и парола (получени от "Медила Систем" ЕООД след включването към мрежата) в страницата на "Медила Систем" ЕООД; след това да изберете услугите, за които искате да платите; да изберете метод на разплащане EasyPay; и да препишете автоматично генерирания временен код от страницата, чрез който при посещение в клон на EasyPay, Вие може автоматично и веднага да произведете плащане, от което системата автоматично ще активира услугата, която използвате. Всеки клиент получава потребителско име и парола за достъп до страницата ни за поддръжка. Ако нямате или не си знаете поаролата и потребителското име, се обадете на нашите телефони или посетете нашия офис през работното му време. Получаването на потребителско име и парола по телефона става само ако ни се обадите от познат за нас Ваш телефон . Не извършваме тази услуга ако ни се обадите от телефон който не фигурира в нашата база данни.

Моля, следвайте настоящите инструкции:

1. Заредете в любимия си браузър (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome, aVant или др.) уеб-страницата на СТРИЙМ НЕТ на адрес support.streambg.net или натиснете бутонче "Вход за клиенти" от нашият сайт, като приготвите Вашите потребителско име и парола за достъп до системата.

2. В средата на страницата в полето "Зона за поддръжка на клиенти" въведете данните за достъп:

 EasyPay 1
Ако нямате или не си знаете поаролата и потребителското име се обадете на нашите телефони или посетете нашия офис през работното му време.

3. Изберете меню Онлайн Разплащания

EasyPay 2
 4. Маркирайте услугата която искате да платите и изберете бутона Потвърди

EasyPay 3
 5. От следващото меню изберете метода за пащане ePay

EasyPay 4
 6. Системата ще обработи Вашата заявка и ще генерира временен код (в червено), с който Вие може да отидете в удобна за Вас каса на EasyPay и да плати задълженията си. В някой каси освен кода изискват и пълното наименование на фирмата за която е плащането - "Медила Систем" ЕООД. При заплащането на сметката си в клон на EasyPay системата автоматично ще потвърди плащането и услугата Ви ще бъде моментално активирана.

EasyPay 5
При последващо повторно влизане в клиентската страница на "Медила Систем" ЕООД, Вие ще видите услугата си платена до нова дата.
Карта с касите на EasyPay

Прочетена 3095 пъти Последно променена в Сряда, 11 Декември 2013 21:05

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.