Сряда, 11 Декември 2013 14:54

Инструкция за заплащане на сметка през ePay.bg

Написана от
Оценете
(0 гласа)

epay-400x200

Фирма "Медила Систем" ЕООД, в партньорство с клоновете на EasyPay, Ви дава възможност да заплащате Вашите месечни такси в каси, удобни за Вас. Процедурата е следната: трябва да влезнете с Вашите потребителско име и парола (получени от "Медила Систем" ЕООД след включването към мрежата) в страницата на "Медила Систем" ЕООД; след това да изберете услугите, за които искате да платите; да изберете метод на разплащане EasyPay; и да препишете автоматично генерирания временен код от страницата, чрез който при посещение в клон на EasyPay, Вие може автоматично и веднага да произведете плащане, от което системата автоматично ще активира услугата, която използвате. Всеки клиент получава потребителско име и парола за достъп до страницата ни за поддръжка. Ако нямате или не си знаете поаролата и потребителското име, се обадете на нашите телефони или посетете нашия офис през работното му време. Получаването на потребителско име и парола по телефона става само ако ни се обадите от познат за нас Ваш телефон.

Моля, следвайте настоящите инструкции:
 1. Заредете в любимия си браузър (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome, aVant или др.) уеб-страницата на Медила систем на адрес support.godech.net или натиснете бутон "Вход за клиенти" от нашият сайт, като приготвите Вашите потребителско име и парола за достъп до системата.

2. В средата на страницата в полето "Зона за поддръжка на клиенти" въведете данните за достъп:

ePay.bg 1 
Ако нямате или не си знаете поаролата и потребителското име се обадете на нашите телефони или посетете нашия офис през работното му време.

3. Изберете меню Онлайн Разплащания

ePay.bg 2 
4. Маркирайте услугата която искате да платите и изберете бутона Потвърди

ePay.bg 3
5. От следващото меню изберете метода за пащане ePay

ePay.bg 4
6. Ще ви се отвори криптираната страница на ePay.bg

ePay.bg 5
Избирате от кое платежно средство да платите.
Въвеждате потребителското си име и парола от вашата регистрация в ePay.bg - Избирате бутона Плащане

Прочетена 3115 пъти Последно променена в Събота, 15 Март 2014 23:53

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.